onsdag 17 juni 2009

Separatorångest, intriger och dessertostkylar.

Provkörde seppen efter ha plockat ihop den och den funkade…inte! Den har en massa missljud för sig. Däremot hade vi läckage på lite slangar, bravo oss! bravo oss! Så nu har vi plockat isär och skruvat ihop igen, samma problem. Fördelen är ju dock att man börjar få något slags hum om hur man plockar isär och ihop en separator. Om vi nu har plockat ihop den rätt vilket chiefen misstror.

IMG_0997

Så, då kommer vi till punkt två i rubriken, intriger!

Två på båten kommer inte överens, så är det bara. Vem som är den felande parten, hmm, låt oss säga personkemi. Å ena sidan har en av dem ett humör som heter duga, han kan bli förbannad och irriterad och är inte blyg för att visa de. Dock har han väl i princip alltid rätt, i fråga om mekandet, även om han kanske tar i lite. Å andra sidan har den andre lite småflippade idéer om allt möjligt, allt är lite smått konspiratoriskt, och tror att alla är ute efter honom. På något mystiskt vis får han även in sin exfru i teorierna. Men han är en reko kille och jobbar på bra, är väldigt intresserad av att förklara saker. Jobbig sits att hamna emellan dessa jeppar bara. Äh, allt löser sig, posi up, posi up!!

Som en avslutning för dagen kommer den glada nyheten att jag nyss upptäckt att vi har en dessertostkyl ombord. Hur fett är inte det!?

IMG_0998

IMG_0999

Bra dag, men man e slut som ett as. Bara att kura ner i soffan med dessertost, lite frukt och kolla vidare på andra Arn-rullen. Första var rätt skarp ändå. Avslutar med en morgonbild på däckbelysningen. Tjipp tjipp!

IMG_0996

1 kommentar: