lördag 20 juni 2009

Midsommar och sånt

Igår var det midsommarafton minsann. Halv arbetsdag, öl till lunchen och sen 5 kamp vid poolen vid 3 snåret. Gissa vem som är da undisputed champion of da mafakkin ship jao! Nu är man en påse godis och en t-shirt rikare!

IMG_1001 IMG_1002

Sen blev det grillande av, nån vegoburgare och massa god sallad. Ping hade fått upp en ännu oidentifierad fisk som även den gick ner i magsäcken hos folk. Kvällen avslutades med skitsnackande, mandolinspelande och öldrickande vid poolen. 32 grader och gött. Hur hade ni det då Sverige? MUAAAAHAHAHA!! DEN DU TOBBE! (att jag skulle upp 5:40 i morse för att gå morgonronden kan vi ja kanske lämna utanför hela midsommarvisionen

IMG_1000 IMG_1005IMG_1006

Idag hade vi slabb osså, för er som inte är med i den blöta jargongen så betyder det att vi får den gode kaptenens tillåtelse att handla alkohol till gött reducerade priser. Så nu sitter man och smygdricker ensam i hytten och lyssnar på musik och bords-trummar till me first and the gimme gimmes. Kalla mig patetisk men livets enkla är det som allt går ut på.

Nyheterna som de är nu är att vi går ner till Mexiko och Panama en eller två vändor någon gång i början på juli. Varvet är flyttat framåt till 22:a september. Får se ifall jag orkar/vill vara på så länge. Vi synes och höres! Kyss och kram!

[som med alla bilder på bloggen, klicka på dem för att få upp dem i orginalstorlek]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar